www.alander.nu Blue Sky

Nyheter 2015 - News 2015

15:e mars 2016

Bilder från sommarens supperfina fjällvandring finns nu tillgängliga. Det blev en otroligt skön tur med otroligt väder. Medan regnet hällde över södra sverige hade vi det soligt och skönt i Lappland!

15th of March 2016

Pictures are now available from the hiking in Abisko last summer. We hade a great week with lots of sun. While the rain was pouring over south of Sweden we hade a sunny hike around Abisko in Northern Lappland.

31:a augusti 2015

Bilder från årets fina kajakpaddling utanför Tromsö finns nu tillgängliga.

30:e juli 2015

Har bytt hostingleverantör till http://www.one.com. Det ska inte vara någon skillnad för er som användare, hör av er på min mail ifall ni märker några problem.

30:e april 2015

Några mindre justeringar av CSS och designen gjorda. Detta framförallt för att jag använder större bilder och thumbnails. så det måste passas in med designen i övrigt. Nu är det inpassat och injusterat, åtminstone efter Firefox (och en snabb koll med Internet explorer). Hör av er ifall ni ser några problem...

8:e april 2015

Ny Design !

Ny Meny!

Ny Känsla!

Jag har nu uppdaterat webbsidan med ny meny, ny design på framsidan, samt att jag gjort en del mindre justeringar. Bla så har jag ändrat lite i vilken information som syns om bilderna, jag har löst ett gammalt problem med character encoding. Med detta sista så kan och har jag också lagt till så att man ser information vid mouse-over tex.

Menyn är ju minst sagt cool, med menyraderna som glider ut ur sidan från skärmen. Detta är en nedladdning http://www.elemental-shift.com. Deras WEbsite verkade ha upphört när jag laddade ned den, men det gick fortfarande att få tag på den via en kod-sidan "codepen". För den som vill labba själv så finns koden tillgänglig på http://codepen.io/elemental-shift/pen/fxIEa.

Jag hittade den genom sökning på Google och sedan denna sida: http://www.freshdesignweb.com/jquery-css3-menu.html.

Ikoner till menyn har jag laddad ner från följande site med följande "credits":

Icons made by Freepik, Icomoon, Bogdan Rosu from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Helt otroligt vad mycket bra det finns på Internet! Det gällar bara att hitta det...

15:e mars 2015

Bilder från förra årets fina resa till Sri Lanka kan ni nu titta på.

1:a januari 2015

Gott nytt År!

1st of January 2015

Happy New Year!